Bavaria har siden 1996 vokst til å bli en av nordens største bilforhandlere, med utsalg i flere av de største norske og svenske storbyer. Hovedvirksomheten er salg og service av BMW og Mini. Bavaria solgte 15.000 biler i 2015.

Nettsidene inneholder både informasjon om biler, et rekrutteringselement for potensielt nye ansatte, bestilling av service, og bestilling av prøvekjøring. Og det var de siste to, service og prøvekjøring vi hadde i fokus da vi startet vårt samarbeide med Bavaria.

Vi satte opp systemet til å trigge onsites der brukerne skrev inn navn for bestilling av service og reparasjon men som av ulike grunner var i ferd med å forlate sidene.

 

Vi satte også triggere der brukeren ble inaktiv over et gitt tidsintervall på siden. Basert på denne atferden fikk brukeren en onsite som ga muligheten til å finne nærmeste forhandler, eller å fortsette bestillingen av service på nett.

Vi implementerte også onsites som ble trigget av brukere som viste interesse og startet på utfylling av skjema for prøvekjøring. Onsiten fungerte dynamisk og fanget opp den bilen brukeren ønsket å prøvekjøre. Kunden fikk alternativer til nærmeste forhandler, og å fortsette bestillingen av prøvekjøring.

 

For å stimulere potensielle kunder til å starte et bestillingsløp, kommuniserte vi elbilen BMW i3 sitt gode rykte og korte leveringstid.

 

Videre ble det lagt en trigger på Bavarias sammendragsside som dro frem det mest vesentlige for å stimulere til kjøp. Kontaktinformasjonen ble vist dynamisk etter hva Bavaria hadde live på sine sider.

 

Både vi og Bavaria ble positivt overrasket over resultatene

Onsiten på service og reparasjon ga en økt konverteringsrate på 17%, mens onsiten på prøvekjøring ga en konverteringsrate på hele 40%.

Vi opplevde også at èn besøkende faktisk kjøpte bil på nettet i løpet av kampanjeperioden. De som kjenner bilbransjen vet at det i seg selv er en prestasjon, og ser hvilket potensiale onsites og nettsalg kommer til å få i bilmarkedet i tiden fremover. Å kjøpe bil på nett var utenkelig for bare noen måneder tilbake.

Bavaria var så godt fornøyd med kampanjen at de lar den fortsatt gå mens dette skrives (03.04.18).

Jobber du i en bransje der konvertering på nett er viktig, ta kontakt. Så skal vi vise deg hvordan våre løsninger enkelt kan implementeres hos dere og også der øke konverteringen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *