Og da tenker du: Har dere trukket de gamle irriterende og plagsomme pop-up-annonsene opp fra skuffen igjen? Et bannlyst konsept vi forbinder med lugubre og useriøse sider?

Svaret er nei. De gamle slitsomme pop-upene ble bannlyst fordi de ikke var relevante. Teknologien var dårlig, ga ingen relevans, foreslo helt feil produkter og til feil tid.

Så les headingen en gang til. Smarte – relevante – pop-ups. For det har skjedd mye på teknologifronten siden pop-up-feberen plaget oss på 90-tallet.

Fordi vi nå bruker machine learning kan vi trigge pop-ups på en adferdsbasert og langt mer relevant måte enn tidligere.

Besøker du for eksempel en nettbutikk for klær sporer teknologien hva du ser på og kan trigge pop-ups basert på den interessen du har vist for et bestemt produkt. Får du et godt tilbud eller foreslått passende tilbehør til den dressen eller kjolen du akkurat har sett på, opplever du ikke pop-upen som slitsom og irriterende. Fordi den er relevant.

Eller du besøker en nettbutikk for sminke, skjønnhet og velvære. Du kjøper et par småting og får beskjed på skjermen at du straks er over grensen for fri frakt. En nyttig og relevant beskjed oppleves ikke som masete eller støyende. Å slippe frakt er jo en bra sak, så takk for tipset.

Alle som jobber med markedsføring, enten det er online eller offline, vet at relevans i markedskommunikasjonen er helt avgjørende for å nå dagens forbrukere.

Vi har sammen med flere av de største aktørene innen skandinavisk netthandel testet og analysert kampanjer ved bruk av smarte relevante pop-ups, og ser at relevansen og timingen har en vanvittig påvirkning på konverteringsraten. I positiv forstand. (Vi har gode kundecases fra både Telenor, Canal Digital, Vita og Dressmann liggende på våre hjemmesider recheckit.com).

Fordi mange har dårlige assosiasjoner med ordet pop-up kaller vi det onsites. Amerikanerene kaller det light-boxes. Samme hva man kaller det, kan det doble konverteringen på nettsidene dine ved bruk av adferdsbaserte budskap, med rett produkt til rett tid.

 

Vi i Recheckit har de siste årene utviklet og testet en egen og unik teknologi vi er veldig stolte av. Stolte fordi det virker, og det virker bra. Og vi og våre kunder kan se hvor bra kampanjene presterer i et lettlest dashboard som viser antall salg og gir løpende informasjon på ROI (Return On Investment).

Vi har veldig lyst til å vise deg hvor bra det fungerer og hvordan det kan se ut. Vi deler gjerne våre erfaringer rundt smart onsite konverteringsoptimalisering.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uformell prat eller et uforpliktende møte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *