VI søker flere Enterprise Sales Managers

Hvem er du?

Vi tror du har et par års bakgrunn som selger i en eller annen form, og at du har interesse for digitale kanaler og smarte markedsføringsløsninger.

Vi søker en positiv og blid person som kan løsningssalg og som gjør alt for å nå sine mål.Dine oppgaver vil i hovedsak gå ut på å lande nye kunder og partnere i Norge og videreutvikle vår kundeportefølje.Utgangspunktet for å lykkes som Enterpise Sales Manager hos oss i Recheckit er godt. Vi har store og kjente referansekunder med gode kundecases, et unikt og godt konsept som både bedrer kjøpsopplevelsen for nettshopperne og lønnsomheten til kundene våre.

Fordi vi kan dokumentere hvor lønnsomt konseptet er har vi fått og beholdt flere av de største skandinaviske nettaktørene i porteføljen vår, noe vi selvsagt er stolte av.


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er god på å formidle og kommunisere
  • Du har erfaring innen B2B salg, gjerne fra lignende stillinger
  • Du vet hva som må til for å booke møter og close avtaler
  • Du er god på Office-pakken (eller tilsvarende for Apple)

Hva kan vi tilby deg:

  • Gode lønnsbetingelser og og gode muligheter til å gjøre en rask karriere i et innovativt softwareselskap med store vekstambisjoner
  • En viktig rolle i en jovial og blid gjeng tech-hoder, webdesignere, salgs og markedsfolk
  • En inspirerende, spennende og trivelig hverdag i våre lyse og moderne lokaler på Majorstua
  • Opplæring og trening i salg og markedsføring av digitale løsninger i den raskest voksende delen av skandinavisk detalhjandelHar du spørsmål om stillingen, send en e-post til peder@recheckit.com eller ring +47 479 21 592Ønsker du deg karriere i en spennende jobb med store muligheter ser vi frem til å motta en søknad fra deg!

Om arbeidsgiveren

Vi i Recheckit opplever en solid vekst, og nå trenger vi en flink Enterprise Sales Manager slik at vi kan nå ut til enda flere med vårt konsept.

Du kommer til å få en svært viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet, du vil jobbe tett med de beste folka innen netthandel, og inngå i et hyggelig, ungt og sosialt team.

Recheckit utvikler og selger softwareløsninger for økt konvertering. Noe som høres mer komplisert ut enn det egentlig er. Enkelt forklart betyr det smarte og intelligente pop-ups som får besøkende på nettsider til å ikke bare browse rundt – men også faktisk å fullføre et kjøp.

Fordi 96-98% av alle besøkende forlater nettbutikkene uten å kjøpe noe har våre løsninger et enormt potensiale. Og det er dette potensialet denne stillingen skal betjene.

Recheckit ble etablert i 2012 og har siden den gang utviklet den unike teknologien som altså påvirker kjøp i nettbutikker i en positiv retning. Per i dag har vi kontorer i Norge og Sverige, er blitt 16 ansatte og ønsker oss fler.

Blant kundene finner du Telenor, Komplett, Schibsted og Dressmann. For å nevne noen. Både vi og netthandelen generelt er i kraftig vekst så nå trenger vi altså en ny mann. Eller dame.