Full managment service

LA RECHECKIT GJØRE DET DAGLIGE, SÅ KAN DU FOKUSERE PÅ DET LANGSIKTIGE!

Managed Service sparer tid og bidrar til kostnadseffektiv drift, vekst og økt lønnsomhet

Mange IT-avdelinger lesses ned med ønsker, oppgaver og feilretting og sliter med å levere i tide og innfri forventningene. Dagens brukere av IT, teknologi og digitale tjenester har dårligere tolmodighet enn sine forgjengere. Vi møter mange «IT-folk» som er frustrerte over mangelen på tid og ressurser til å ta unna de stadig høyere forventningene til teknologien de har ansvaret for.

Finnes det en løsning på plunder og frustrasjon? Yep.

Mange ser ut av egen bedrift for å jobbe mer effektivt og unngå nedetid. En løsning kan være å outsource noe av arbeidet til en Managed Service Provider (ofte forkortet MSP) for å kunne konsentrere seg om viktigere oppgaver og frigjøre interne (kostbare) ressurser.

Vi ser et økende behov for MSP som en del av samarbeidet mellom bedrifters egen IT-avdeling, digitale managere og eksterne ressurser. Flere store aktører innen netthandel ønsker rett og slett ikke være eksperter på deler av teknologien de bruker, og engasjerer eksterne eksperter som tilbyr service og support på et høyt nivå.

I løpet av de siste årene har mange store organisasjoner blitt bedre kjent med, og mer komfortable med, Managed Service. Store aktører innen skandinavisk netthandel henvender seg i større grad til tilbydere av Managed Service for å ta unna utvalgte IT-funksjoner som for eksempel lagring, backup, overvåkning, sikkerhet og automatisert markedsføring.

Og fordelene er mange. Bedret sikkerhet, proaktiv jobbing med ulike IT-utfordringer, tilgang til den nyeste teknologien, frigjøre interne ressurser og mer kostnadseffektiv drift er blant disse. Vi ser at Managed Service gir IT-avdelingene rom til å fokusere på viktigere prosjekter som gir vekst og økt lønnsomhet. 

Les mer om våre tjenester

Vi i Recheckit jobber med teknologi for å øke konverteringen og salget for flere av de største aktørene innen skandinavisk netthandel.

Blant annet kjører vi automatiserte onsitekampanjer der kunden er med i de innledende rundene, og deretter tar vi ballen videre, utvikler, designer, tester og sørger for at kampanjene både ser bra ut og har god funksjonalitet på nettsidene. Og ikke minst; konverterer optimalt.

Vi overvåker nettsidene, analyserer kampanjene og rapporterer resultatene. Vi bruker ukentlig 5-7 timer per kunde på å analysere kampanjer og lære av våre data for igjen å kunne bistå og gi support til våre kunder. Dette er tid spart hos kunde og det vi tror er et nødvendig og godt konsept i en stadig mer automatisert og krevende verden. Vi fungerer også som kunnskapsformidler og en backupfunksjon for våre kunder, noe somigjen sparer dem for tid.

Det gjør at de digitale managers kan konsentrere seg om salg og markedsføring uten å sitte opptatt med tekniske utfordringer. Managed Services betyr en kostnadseffektiv og hazzle free hverdag for landets digitale salgs- og markedsførere.

Ta en kaffe med oss!

Ta kontakt med Recheckit