HER ER TEKNOLOGIEN SOM IKKE BEGRENSES AV GDPR

Den 1. juli innføres den nye personvernlovgivningen (GDPR i Norge). Lovverket gir aktører som lagrer personlige opplysninger en ressurskrevende utfordring:

Blant annet kan man ikke uten videre fortsette å bruke eksisterende kunderegistre og mailinglister, bedriften må kunne bevise at mottaker har samtykket til kommunikasjon i hver enkelt kanal separat, kunden må informeres om at det samles inn data uansett om det er i form av informasjonskapsler, Facebook-pålogging, registrering i CRM-system eller noe annet. Og det skal opprettes nye funksjoner (Data Protection Officer), tegnes Databehandleravtaler osv. For å nevne noe.

Nå skal vi ikke dra igjennom hele det nye lovverket her, men vi vet det er mange digitalansvarlige der ute som opplever en meget hektisk sommer.

Rammen for bøter er satt til 20 millioner euro og Datatilsynet har varslet skarp håndheving, noe som gjør at de færreste ønsker å være uforsiktige med personopplysninger fremover. Og sikkert hever stressnivået enda et hakk.

I Recheckit har vi jobbet mye med GDPR og har også utviklet sikre løsninger før lovforslaget ble presentert. Spesielt våre bank- og finanskunder er naturlig opptatt av sikker behandling av personopplysninger.

Vi så utfordringene komme og har jobbet mye med å utvikle en ny og unik teknologi for økt salg der man ikke lagrer personopplysninger. Vår teknologi lar deg kommunisere med interesserte kunder på nettsidene dine basert på adferd – ikke på profil, og berøres derfor ikke av GDPR.

Under utviklingen av konseptet og teknologien ønsket vi ikke å påta oss rollen og ansvaret ved å være behandlingsansvarlig og ønsket en teknologi der vi kunne unngå å lagre personopplysninger. Og løsningen ble onsite.

En onsite er en intelligent light-box med et budskap basert på adferden en bruker gjør mens han eller hun browser igjennom sidene dine. Budskapet trigges blant annet om vedkommende forsøker å klikke seg ut, er inaktiv lengre enn vanlig, eller viser interesse for et bestemt produkt.

Gjennom tester i markedet og analyse av data de siste to årene har vi sett at en onsite kan øke konverteringen hos enkelte med hele 14%, øke den gjennomsnittlige ordreverdien med opp til 30%, og generere opp til 80% flere leads. 

Så, fordi våre onsites baserer seg på adferd og ikke en profil basert på personopplysninger, kan vi påvirke besøkende til en nettside for konvertering i kjøpsøyeblikket, uten å begrenses av GDPR. Det betyr økt omsetning uten å måtte bekymre seg over nytt lovverk.

Vi oppfordrer både eksisterende kunder og andre som jobber med markedsføring på nett til å ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vår teknologi kan bidra når GDPR innføres i sommer.

Kategorier: GDPR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *