Teknologien som øker konverteringsraten og henter tilbake tapte salg

Onsite

En onsite er en smart pop-up som treffer interesserte besøkende i kjøpsøyeblikket med relevant påvirkning som inspirerer til å fullføre kjøpet. Gode tilbud og relevante budskap til rett tid gir økt omsetning.

Digital Huskelapp

Vår teknologi hjelper kunder som er usikre, eller på vei ut av nettbutikken - muligheten å få tilsendt hele handlekurven på mail. Dette gjør det enkelt å gjenoppta handelen - og fører til økt salg og en bedre kundeopplevelse.

Vi ønsker å gjøre deg som markedsfører konverterings-stjerna der du jobber!

Vi vet at digitale markedsførere og andre som jobber med kommersielle nettsider jobber under stort tidspress og skyhøye forventninger fra ledelsen om hvor mye en nettside skal generere av konvertering, leads og salg.

Vårt konsept går derfor ut på å hjelpe digitale markedsførere å konvertere bedre gjennom en unik norskutviklet teknologi

0
Kroner i økt omsetning for våre kunder ved hjelp av Recheckits teknologi (2018)

Bruker du mye av din tid og energi på store markedsbudsjetter som ikke gir de resultatene du ønsker?

En effektiv markedsstrategi er avhengig av å ha fokus på alle deler av trakten. Fra topp til tå. Slik det er i dag, velger flere å se seg blind på toppen av trakten og fokuserer store deler av mannskap og resurser i topp – altså å få inn mest mulig trafikk; gjennom mediekjøp og annonser kanaler som Facebook, Instagram, Linkedin og Google Ads.

I snitt bruker nettbutikker 92% av budsjettet på å få trafikk inn på siden – mens bare

1% blir brukt til å forvalte trafikken på nettsiden.

For mange er det sluttresultatet man måles på, og ikke antall besøkende. Vi i Recheckit har derfor utviklet en atferdsbasert konverteringsteknologi som effektiviserer
den eksisterende trafikken på nettsiden – og sørger for at flere av
dine besøkende fullfører kjøp.

Full managed service

Vi gjør hele jobben for deg, og sørger for at design og strategi fungerer godt på dine nettsider. Du sparer tid og ansatte.

Unik Innsikt

Vi leverer konverteringsteknologi over flere områder i en rekke bransjer - som gir oss en unik innsikt og kunnskap om hva som faktisk gir flere salg.

ROI

Våre kunder er med oss år etter år, fordi Recheckit leverer lønnsomhet som kan regnes hjem - fra IT-sjefer, økonomidirektør til markedssjefer.

Er du nysgjerrig på hvordan Recheckit kan gjøre din jobb lettere?

Vi i Recheckit har opparbeid oss en stor kunnskapsdatabase med unik innsikt og erfaring rundt konvertering. Hvis du ønsker å høre mer om hvor lett vi kan gjøre din arbeidsdag er du hjertelig velkommen til å ta en prat med en av våre eksperter.
Ta en prat med oss!

Øyvind H. Dahl

Norge

Øyvind har et våkent øye til hvordan han kan skape verdi for våre kunder. Lidenskapelig opptatt av å finne løsninger som skaper lønnsomhet
 for ditt nettsted.

Øyvind tar gjerne en prat om hvordan han kan gjøre din arbeidsdag lettere og få deg til å stråle som konverteringsmester.

Ta en prat med Øyvind på
telefon +4795441930

Dan Tisthamar

Norge

På søken etter selskaper som ønsker å øke konverteringsraten. Dan hjelper å gjøre overgangen fra “windowshopper” til betalende kunde så enkel så mulig.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan få flere betalende kunder eller bedre leads? –

ta en prat med Dan på telefon +4792237350

Fredrik Magnusson

Sverige

Fredrik hjelper bedrifter å optimalisere nettsider og skaper en bedre kundeopplevelse. Våre kunder har i årevis hatt stor tillit Fredriks konverterings-ekspertise og innsikt i hvordan man kan forsterke nettsiden.

Han tar gjerne et møte og viser hvordan våre løsninger skaper verdi for europas største nettbutikker.

Ta en prat med Fredrik på telefon +46709921039

Ofte stilte spørsmål

Våre løsninger skal gi verdi til våre kunder! Vi har derfor utarbeidet fleksible prismodeller som tilpasses trafikkbildet på din nettside. Vi gjør det enkelt for deg som kunde å regne hjem ROI. 

Vi leverer lønnsomhet til din bedrift!

Recheckit tilbyr en full managed service. Det vil si vi ordner med design, strategi og oppsett av trigger-punkter. Alt du trenger å gjøre er å kopiere en kodesnutt fra vårt kundeteam inn på nettsiden. Dette kan gjøres enkelt gjennom eksempelvis Google Tag Manager eller andre lignende tjenester.

Etter vi er blitt enig om pris, vilkår og forventinger blir du tatt vare på av vårt customer-success-team. De vil lose deg gjennom oppsett, design og utforming av løsninger som gir deg verdi. Fra du blir kunde til vi kommer med forslag på design og strategi – til teknologien er aktiv på din nettside. Går det ikke mer enn to uker.

Recheckits customer-succes-team er din sparringspartner og vil kunne komme med proaktive løsninger basert på sin enorme innsikt og erfaring med alle våre andre kunder.

Ganske lite faktisk. Sammenlignet med andre aktører som leverer hyllevare hvor man må sette opp regler og design selv – vil recheckits full-managed-service ta seg av all jobben. Det eneste du trenger er å vise er tommel opp eller tommel ned. 

Vi ønsker naturligvis innspill fra deg – og sammen med vår innsikt fra andre kunder, vil vi kunne komme med forslag til design og triggere som øker konvertering på din nettside. 

Vi vet hvor kritisk teknisk kvalitet og lastetid er på din nettside. Recheckits løsninger er verdensledende når det kommer til hastighet og vil ikke påvirke dine resultater i negativ favør. Recheckits løsninger vil du finne hos de mest kresne ecommerce sider i Norge og utland.